2019 UDSMYKNING

Ny altertavle i Paris

Jesper Christiansen Skyggeflor/Gethsemane Have crop

Det har i mange år været et ønske for Frederikskirken i Paris at opsætte en altertavle i kirkens lyse rektangulære rum. På baggrund af støtte fra Ny Carlsbergfondet har Jesper Christiansen udført en todelt vertikal altertavle, der motivmæssigt tager udgangspunkt i beretningerne om Jesus i Gethsemane Have og tager beskueren med på opdagelse.

2019 UDSMYKNING

Ornamenteret velkomst til Holstebro Kunstmuseum

MartinErikAndersen

En omfattende udsmykning af forpladsen ved Holstebro Kunstmuseum er nu realiseret på baggrund af støtte fra bl.a. Ny Carlsbergfondet. Kunstneren Martin Erik Andersen har skabt en kunstnerisk ornamentbelægning af granitsten i varierende former og farver, der tilsammen danner et komplekst 12-stjernet arabisk inspireret mønster.

2019 UDSMYKNING

SUPERFLEX i DMZ

Superflex Sydkorea

Den danske kunstnergruppe SUPERFLEX markerer årsdagen for det symbolske topmøde mellem Nord- og Sydkorea med en installatorisk legeplads i den demilitariserede zone mellem de to koreanske nationer. Installationen, som netop er blevet indviet i forbindelse med Kronprinsparrets officielle besøg i Sydkorea, er realiseret med støtte fra kulturministerierne i Sydkorea og Danmark samt Ny Carlsbergfondet.

2019 UDSMYKNING

Aur(0)a ved Vestfyns Gymnasium

FOS Aur(0)a

Ny ruin? Det kunne lyde som en selvmodsigelse. Men det er ikke desto mindre det, som billedkunstneren FOS har præsteret ved Vestfyns Gymnasium. På baggrund af en bevilling fra Ny Carlsbergfondet har FOS med Aur(0)a skabt en både underfundig og monumental kunstnerisk udsmykning til gymnasiet i Glamsbjerg.

1/4