Nyheder

2. November 2021

Ny Carlsbergfondet på Bogforum

Ny Carlsbergfondet er med, når Københavns store bogmesse løber af stablen i Bella Centret hen over weekenden.

7. Oktober 2021

Videnskab|Lidenskab: En aften om FLOKMENTALITET

Den står på adfærdsreguleringer og normbrydere, når Carlsbergfondet, Ny Carlsbergfondet og Ny Carlsberg Glyptotek den 4. november inviterer til Videnskab|Lidenskab. Under overskriften FLOKMENTALITET mødes journalist Nynne Bjerre Christensen med professor Michael Bang Petersen og billedkunstner Esben Weile Kjær til samtaler om danskernes adfærd under corona samt kunstnerisk praksis i lyset af ungdoms- og ikke mindst klubkulturens frihedssøgende idealer.

5. Juli 2021

Fransk-dansk samarbejde om stort gobelinprojekt til Koldinghus

På baggrund af en donation fra Ny Carlsbergfondet står fire af landets billedkunstnere, Kirstine Roepstorff, Bjørn Nørgaard, Tal R og Alexander Tovborg, bag en storstilet udsmykning til Koldinghus. De fire kunstnere har udarbejdet i alt 16 ”kartoner”, detaljerede skitser, der danner forlæg til de gobeliner, som franske værksteder udfører under supervision af kunstnerne. Det fransk-danske samarbejde er netop blevet markeret ved en ceremoni i Paris.

25. Juni 2021

Kunsten som Forum på tryk

Billedkunstskolernes Forlag og Kunsten som Forum, Ny Carlsbergfondets forskningscenter ved Københavns Universitet, lancerer en ny bogserie, der inviterer læseren med ind i den aktuelle samtale om kunsten og dens fællesskaber.

1/9