The Art of Light
I anledning af 170-års jubilæet afholder Carlsbergfondet og Ny Carlsbergfondet jubilæumsarrangementet The Art of Light i DR Koncerthuset. Her kan du opleve Olafur Eliasson og Lene Hau i en samtale med videnskabsjournalist Lone Frank om deres arbejde med lys inden for kunsten og videnskaben.

Læs mere om arrangementet her

170 fribilletter dagligt
Ny Carlsberg Glyptotek og Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot har stadig stærke bånd til Carlsberg. Med støtte fra Ny Carlsbergfondet og Carlsbergfondet udloddes der dagligt 170 billetter for to til de to museer i hele jubilæumsugen. Billetterne gælder hele ugen og giver også fri entré til Visit Carlsberg.

Deltag i lodtrækningen på Facebook

Særadgang
I jubilæumsugen er det også muligt at få adgang til en række Carlsberg-lokaliteter, som normalt er lukket for offentligheden. Carlsberg Laboratorium afholder særomvisninger, ligesom Visit Carlsberg ekstraordinært åbner Carlsberg Museum & Business Centre og Carl Jacobsens private villa på udvalgte dage.

Se program

Dronetur
Begynd allerede nu med en online dronetur gennem Carlsbergs historie. Turen starter i det gamle bryggeri i Valby og fortsætter til Glyptoteket, Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot, Carlsberg Laboratorium og Den Lille Havfrue på Langelinie, som Carl Jacobsen donerede.

Tag turen her

Følg med i hele jubilæumsprogrammet