Nyheder

3. Marts 2022

Ny Carlsbergfondets Kunstpriser 2022

Brygger Carl Jacobsen, Ny Carlsbergfondets stifter, har fødselsdag den 2. marts, og i den anledning overrækker fondet hvert år priser til dansk kunst ved en faglig reception i Festsalen på Glyptoteket. At værdsætte og fremhæve kunstneres og museumsfolks præstationer over tid er til gavn for hele kunstlivet i Danmark, og prisoverrækkelserne er derfor en naturlig del af Ny Carlsbergfondets virke.

25. Februar 2022

Videnskab|Lidenskab: En aften om DET UKENDTE

Under overskriften DET UKENDTE mødes journalist Nynne Bjerre Christensen med leder af Mars-gruppen på Niels Bohr Institutet, Morten Bo Madsen, til en samtale om fascinationen ved den røde planet. Kunstner Lea Porsager fortsætter aftenen, når hun interviewes om sin kunst, der ofte kredser om det ukendte.

2. November 2021

Ny Carlsbergfondet på Bogforum

Ny Carlsbergfondet er med, når Københavns store bogmesse løber af stablen i Bella Centret hen over weekenden.

7. Oktober 2021

Videnskab|Lidenskab: En aften om FLOKMENTALITET

Den står på adfærdsreguleringer og normbrydere, når Carlsbergfondet, Ny Carlsbergfondet og Ny Carlsberg Glyptotek den 4. november inviterer til Videnskab|Lidenskab. Under overskriften FLOKMENTALITET mødes journalist Nynne Bjerre Christensen med professor Michael Bang Petersen og billedkunstner Esben Weile Kjær til samtaler om danskernes adfærd under corona samt kunstnerisk praksis i lyset af ungdoms- og ikke mindst klubkulturens frihedssøgende idealer.

1/9