Nyheder

8. Juli 2020

10 år med ny forskning

Ny Carlsbergfondets Forskningsinitiativ blev igangsat i 2010, og fondet markerer dets 10 års-jubilæum med en publikation, som fortæller lidt om, hvordan forskningen har udfoldet sig på institutionerne rundt om i landet.

2. Juli 2020

ARoS udvides med underjordisk katedral

Med politisk opbakning og donationer fra bl.a. Købmand Herman Sallings Fond og Ny Carlsbergfondet bliver en stor udvidelse af ARoS nu en realitet. The Next Level hedder projektet, som ikke mindst består af det enorme kunstværk The Dome af den verdenskendte, amerikanske kunstner James Turrell.

5. Juni 2020

Ny festival kickstarter performancekunsten

Live, nærvær og tilstedeværelse. Svære ord i denne tid. Det er ikke desto mindre ingredienserne i Up Close – en helt ny performancefestival, der i de to sidste weekender i juni samler 18 af landets førende kunstnere i historiske rammer midt i København. Med festivalen ønsker Ny Carlsbergfondet at bidrage til genåbningen af den danske kunstscene ved at sætte fokus på en af de hårdest ramte kunstformer, som op til covid-19 både i Danmark og internationalt var i rivende udvikling.

28. Maj 2020

Ny Carlsbergfondets Forskningsinitiativ

Ny Carlsbergfondet opslår hermed forskningsstipendier inden for fondets virkefelt. Der opereres med tre forskellige virkemidler: (1) ph.d.- stipendier (op til 1,5 mio. kr. i støtte), (2) postdoc-stipendier (op til 1,8 mio. kr. i støtte) samt (3) individuel projektstøtte. Ny Carlsbergfondets Forskningsinitiativ blev iværksat i 2010 og har det formål at generere ny kunstvidenskabelig viden og samtidig bygge bro mellem universiteternes og museernes forskning.

1/7