Tæt på kunstnerne

Hvilke tanker gør billedkunstnerne sig om deres arbejde, og hvordan ser det ud, hvor de arbejder? Her kan du møde en række spændende kunstnere og kunstprofessionelle.

Modil Manz

Bodil Manz fortæller om forbindelsen til sit hjem og værksted og om samarbejdet med sin nu afdøde mand, keramikeren Richard Manz.

Den prisvindende danske keramiker Bodil Manz (f. 1943) har tilbragt det meste af sit liv med hænderne i ler. Resultatet er et livsværk med stor mangfoldighed i hendes kunstværker. Fælles for disse er en fremragende kvalitet, et ekstraordinært teknisk niveau, samarbejde mellem form og dekoration og et personligt udtryk.

Vi følger hendes nysgerrige og lidenskabelige arbejde med de skulpturelle keramiske konstellationer og ledsager hende gennem hele processen, fra den våde ler til design, fyring og dekoration af de papirtynde stykker.

Manz fortæller os om forbindelsen til sit hjem og værksted og om samarbejdet med sin nu afdøde mand, keramikeren Richard Manz. Vi får således et indblik i Manz' fascination af den tekniske og personlige udvikling i sit arbejde.

JJ Film

1/3