Tæt på kunstnerne

Hvilke tanker gør billedkunstnerne sig om deres arbejde, og hvordan ser det ud, hvor de arbejder? Her kan du møde en række spændende kunstnere og kunstprofessionelle.

Klangfrø - Et portræt af Kirstine Roepstorff

I dette portræt kommer vi tæt på Kirstine Roepstorffs kreative såvel som personlige udvikling og overvejelser.

Billedkunstneren Kirstine Roepstorff (f. 1972) er kendt for sine farvestrålende samfundskritiske collager, men har i de seneste år arbejdet med en fascination af vibrationer, lyd og bevægelse. En kunstnerisk udvikling, der måske kan reflekteres i kunstnerens private liv.

I dette portræt kommer vi tæt på Roepstorffs kreative såvel som personlige udvikling og overvejelser, når hun kaster sig ud i nye og eksperimenterende projekter. Udstillingen i Den Danske Pavillon i Venedig udformes for øjnene af os, og vi tages med bag de rørende tanker og det store arbejde ved fremstillingen af værket ’Gongen’ til DOKK1. Men ikke nok med Roepstorffs kunstneriske udfoldelser, vi får også et unikt indblik i Roepstorffs personlige overvejelser, der resulterer i at flytte fra pulserende Berlin og tilbage til familiehuset, Damgaard, mellem træerne i Danmark.

Producer: JJ Film

1/4