Stine Høholt er kunstfaglig chef på ARKEN Museum for Moderne Kunst i Ishøj, hvor hun begyndte som museumsinspektør i 1999. Hun har siden 2005 beklædt stillingen som Chef for Kunstafdelingen sammesteds og har stået i spidsen for en række af museets store satsninger inden for udstillinger og forskning. Stine Høholt har været chefkurator på udstillinger med bl.a. Frida Kahlo, Asger Jorn, Olafur Eliasson, Randi & Katrine og Niki de Saint-Phalle. Fra sit arbejde på ARKEN medtager Stine Høholt en stor erfaring og kompetence inden for samtidskunst, forskning, kunstformidling og museumsudvikling. Hun har desuden fungeret som sagkyndig i Nordisk Kulturfond og været medlem af en række nævn og udvalg, herunder Forskningsnævnet ved Danmarks Designskole.
I 2006 gjorde hun sig fortjent til ph.d.-graden ved Det Kgl. Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering med sin afhandling Easier Living? om amerikansk design og drømmen om den friktionsløse hverdag.    

Stine Høholt, der afløser Christine Buhl Andersen, som fra den 1. marts bliver direktør for Glyptoteket, slutter sig dermed til de to øvrige medlemmer i Ny Carlsbergfondets bestyrelse, professor Morten Kyndrup og formand Karsten Ohrt.

Bestyrelsesformand for Carlsbergfondet, der udpeger bestyrelsesmedlemmerne i Ny Carlsbergfondet, professor Flemming Besenbacher, siger om Stine Høholt:

”Stine Høholt har med høj faglighed spillet en kyndig rolle i kunstmuseet ARKENs profil og ambitiøse udstillingsprogram. Hun er kendt og anerkendt som en vidende og arbejdsom kunstfaglig kapacitet og vil med sine mange nationale og internationale kontakter samt mangefacetterede interesseområder blive et værdifuldt medlem af Ny Carlsbergfondets bestyrelse.”

Stine Høholt, der er født i 1972, og som også kan findes i Blå Bog, bor på Frederiksberg og er gift med litteraturkritikeren Tue Andersen Nexø, med hvem hun har tvillinger på ni år. 

Ny Carlsbergfondets formål er at støtte Ny Carlsberg Glyptotek og andre danske kunstmuseer, at fremme studiet af kunst og kunstvidenskab og i det hele taget at udvikle og tilfredsstille sansen for og trangen til kunst i Danmark.